Skip to content
8
Mirë se vini në Horizon School!

Krijon të ardhmen tënde!

Outdoor environment
Ambientet e Jashtme
Moderne, të këndshme dhe të sigurta!
Indoor environment
Ambientet e brendshme
Ofrojnë ngrohtësi dhe rehati për të kaluar kohën e lirë.
Modern-classrooms
Klasë Moderne
Ambient i këndshëm, karrige dhe tavolina ergonomike.
Modern library
Bibliotekë Moderne
Synimi ynë është të krijojmë shprehinë e leximit midis nxënësve.
BLL_0184 (Copy)
Ambientet sportive
Ambientet sportive
Modern-labs
Laboratorë Modern
Të pajisur me të gjitha mjetet e duhura për zhvillimin e mësimit praktik.
diplomimi-66-min-scaled-1-min
Më shumë se dy dekada jetë!
Ceremonia e Diplomimit 2020/2021

PROGRAMI MËSIMOR

Programe mësimore të cilat zhvillohen në bazë të plan programeve të aprovuara nga MASHTI, por gjithmonë duke futur elementin e punës arsimore në bllok.

LABORATORËT

Të pajisur me të gjitha mjejtet e nevojshme për zhvillimin e njësive mësimore të cilat kërkojnë zbatim të njohurive në praktikë.

BIBLIOTEKA

Burim i njohurive për mendjet dhe hapësira në të cilën nxënësit tanë zbërthejnë dhe kristalizojnë informacionet.

SALLA E USHQIMIT

Nga duart e arta të kuzhinierëve tonë servohet ushqim i freskët, i shijshëm dhe i shëndetshëm për nxënësit dhe stafin e Shkollës Horizon.

Stafi

Prof. Dr. Besim Beqaj në Radar
PlayPlay
Transformimi
PlayPlay
Ceremonia e diplomimit 2022/2023
PlayPlay
E ardhmja nis me ne!
PlayPlay
Festa e Abetares 2022/2023
PlayPlay
Festa e Abetares 2022/2023
PlayPlay
previous arrow
next arrow
Prof. Dr. Besim Beqaj në Radar
Transformimi
Ceremonia e diplomimit 2022/2023
E ardhmja nis me ne!
Festa e Abetares 2022/2023
Festa e Abetares 2022/2023
previous arrow
next arrow

VlerësimeT

Fatmire Kastrati
Përshendëtje edhe nga ana jonë si prinder! Për mua si shkollë dhe ambientin e saj është gjithqka në rrëgull. Me rëndesi të veçantë mësimi dhe edukimi i fëmijeve është në nivelin e duhur. Me respekt, Fatmire Kastrati
Fatmire Kastrati
Shkruar në 23 Nëntor, 2020
104678011_568577590507878_6337980538408330155_n-1
Përshëndetje për të gjithë stafin e posaqërisht për juve shumë mësuesja Albana. Ne si prindër jemi të kënaqur me suksesin e Ledionit. Ne vlerësojmë të gjithë durimin, kohën dhe energjinë që keni dhënë gjatë kësaj kohe të pandemisë.
Luljeta Zeqiraj
Shkruar në 17 Qershor, 2020
95918901_236998174231085_840533213020422144_n
Diciplina, përkushtimi, besimi, trajtimi i barabartë që i bëhet fëmijëve në këtë shkollë, e ka bërë për mua që të jetë shembull i një shkolle model e të suksesshme. Jam e lumtur që kjo shkollë gjendet në Pejë.
Rudina Mema
Shkruar në 23 Nëntor, 2020
104706582_1560349277471591_4223824507584482538_n
Mësimi online në këtë situatë të jashtëzakonshme ka qenë i nevojshëm dhe shumë i suksesshëm duke falenderuar Shkollën Horizon për mundesinë që iu afroj nxënësve. Falenderim i veçant për mësuesen Albana që ishte shumë e përkushtuar.
Leunora Loxhaj
Shkruar në 23 Nëntor, 2020
viber_image_2020-05-28_19-34-35
Që prej tre viteve, vajza jonë Erblina, vijon mësimet në Shkollën Horizon. Ka një udhëtim bukur të gjatë deri tek ju,por të arriturat mbulojnë sakrificën. Shkolla juaj është shembull, ku të mësuarit ka një formulë, profesionalizmi në çdo lëndë mësimore.
Gylimsere Uka
Shkruar në 2 Qershor, 2020
104379665_685344162018984_5131664244143470292_n
Jam jashtëzakonisht e kënaqur me mënyrën se si po zhvillohet mësimi, posaqërisht me kujdesin e juaj Albana karshi nxënësve (mësimi po e ka ndjesinë gati si në shkollë). Shpresoj të ritakohemi së shpejti në shkollë!
Vlora Burri
Shkruar në 17 Qershor, 2020

Qendra e Karrierës

Qendër e karrierës funksionon në kuadër të shkollës si qendër për orientimin e nxënësve të Shkolla Horizon në karrierën e tyre, për zgjedhjen e drejtimeve të preferuara, përcaktimin e shkathtësive me avantazh. Kjo bëhet përmes testit të identifikimit të vlerave, aftësive, preferencave dhe interesave. Në bashkëpunim me Universitete të ndryshme nga brenda dhe jashtë vendit organizojmë prezantime për mundësitë e studimit.