Skip to content
1 (5)

Evente të Rëndësishme

Viti i Ri Shkollor 2023-2024

Dita e parë e shkollës! Po e fillojmë këtë vit të ri shkollor të emocionuar për rrugëtimin tonë

Festa e Abetares

FESTA E ABETARES! Jemi të ngazëllyer që po ndajmë me ju disa pamje nga programi i Festës së

Akreditimi i Certifikimit si Cambridge International School

Zyrtarisht shkollë e akredituar si Cambridge International School! Me shumë kënaqësi prezantuam bashkëpunimin e shkollës sonë me një

Viti i Ri Shkollor 2022-2023

1 SHTATORI, DITA E PARË E SHKOLLËS! Jemi tejet të lumtur që po ndajmë me ju disa momente

Hapja Solemne e Shkollës

Ceremonia e hapjes së shkollës në Prishtinë dhe kremtimi i 25 vjetorit të themelimit të Gjimnazit Cambridge.