Viti i Ri Shkollor 2022-2023

1 SHTATORI,

DITA E PARË E SHKOLLËS!

Jemi tejet të lumtur që po ndajmë me ju disa momente nga dita e parë e shkollës. Ky vit shkollor shënon një fillim të ri në rrugëtimin tonë të gjatë në fushën e edukimit dhe arsimit.

Të nderuar prindër, ju u bashkuat me ne në këtë vit historik për Gjimnazin Cambridge, për këtë do ju jemi përherë mirënjohës dhe ju falenderojmë që na e keni besuar shkollimin e fëmijëve tuaj. Për ne është sa privilegj aq dhe përgjegjësi që do të jemi udhërrëfyes në rrugëtimin e tyre të dijes.

Suksese për të gjithë nxënësit!

AX2A8794_11zonAX2A8794_11zon
AX2A8797_11zonAX2A8797_11zon
AX2A8818_11zonAX2A8818_11zon
AX2A8829_11zonAX2A8829_11zon
AX2A8835_11zonAX2A8835_11zon
AX2A8840_11zonAX2A8840_11zon
AX2A8847_11zonAX2A8847_11zon
AX2A8851_11zonAX2A8851_11zon
AX2A8881_11zonAX2A8881_11zon
AX2A8908_11zonAX2A8908_11zon
AX2A8918-min_11zonAX2A8918-min_11zon
AX2A8921_11zonAX2A8921_11zon
AX2A8944_11zonAX2A8944_11zon
AX2A8986_11zonAX2A8986_11zon
AX2A8998_11zonAX2A8998_11zon
AX2A9013_11zonAX2A9013_11zon
AX2A9060_11zonAX2A9060_11zon
AX2A9062_11zonAX2A9062_11zon
AX2A9122_11zonAX2A9122_11zon

Recommended Posts