Festa e Abetares

FESTA E ABETARES!

Jemi të ngazëllyer që po ndajmë me ju disa pamje nga programi i Festës së Abetares, përgatitur nga gjenerata e parë e shkollës sonë, njësia në Prishtinë.

Me këngë, valle, recitale, art dhe shkencë po e mbyllim një kapitull të rëndësishëm në rrugëtimin e gjatë drejt shtigjeve të dijes.

Të dashur prindër të nxënësve tanë të parë, nuk mund të ju falenderojmë mjaftueshëm për besimin e dhënë ndaj shkollës sonë. Edukimi dhe arsimimi i fëmijëve tuaj është privilegj dhe përgjegjësi, në të njejtën kohë.

Me prezantimin e njohurive dhe shkathtësitësive të fituara nga nxënësit, besojmë thellë se ju jeni të bindur që keni bërë zgjedhjen e duhur për shkollimin e fëmijëve tuaj!

Mësuese Iliridë Jasharaj dhe edukatore Gentianë Lajqi, shprehim mirënjohjen tonë të thellë, për përkushtimin tuaj që nga dita e parë e deri më sot. Një punë e madhe e cila u kurorëzua me sukses!

11
22
33
44
55
66
77
88
99
1010
1111
1212
1313
1414
1515
1616
1717
1818
1919
2020
2121
2222
2323
2424
2525
2626
2727
2828
2929
3030
3131
3232
3333
3434
3535
3636
3737
3838
3939
4040
4141
4242
4343
4444
4545
4646
4747
4848
4949
5050
5151
5252
5353
5454
5555
5656
5757
5858
5959
6060
6161
6262
6363
6464
6565
6666
6767

Recommended Posts