Viti i Ri Shkollor 2023-2024

Dita e parë e shkollës!

Po e fillojmë këtë vit të ri shkollor të emocionuar për rrugëtimin tonë të deritanishëm dhe për të ardhmen e ndritur që po na pret. Jemi rritur shumë dhe shëndetshëm, falë besimit të prindërve, punës së palodhshme të mësimdhënësve tanë dhe përkushtimit të udhëheqësisë së shkollës sonë për të vazhduar rrugëtimin si pionier i arsimit në vend.

Për të gjithë nxënësit tanë, veçanërisht për ata që sot u ulën në bankat shkollore për herë të parë, kujtojeni që mësimi është një rrugëtim që do ju shoqërojë gjatë gjithë jetës suaj. Ju e keni mundësinë që të krijoni të ardhmen tuaj nëpërmjet njohurive dhe shkathtësive që do të fitoni këtu në Horizon School.

Le të fillojmë këtë vit shkollor me dëshirën e jashtëzakonshme për të mësuar, për të zbuluar gjëra të reja dhe për të krijuar përvoja të paharrueshme.

Qoftë një vit i mbarë për të gjithë!

E ardhmja nis me ne!

IT3A9109IT3A9109
IT3A9114IT3A9114
IT3A9133IT3A9133
IT3A9134IT3A9134
IT3A9138IT3A9138
IT3A9147IT3A9147
IT3A9162IT3A9162
IT3A9193IT3A9193
IT3A9216IT3A9216
IT3A9223IT3A9223
IT3A9235IT3A9235
IT3A9267IT3A9267
IT3A9272IT3A9272
IT3A9275IT3A9275
IT3A9296IT3A9296
IT3A9302IT3A9302
IT3A9312IT3A9312
IT3A9339IT3A9339
IT3A9355IT3A9355
IT3A9370IT3A9370
IT3A9392IT3A9392
IT3A9393IT3A9393
IT3A9422IT3A9422
IT3A9424IT3A9424
IT3A9437IT3A9437
IT3A9458IT3A9458
IT3A9494IT3A9494
IT3A9497IT3A9497
IT3A9506IT3A9506
IT3A9512IT3A9512
IT3A9519IT3A9519
IT3A9535IT3A9535
IT3A9654IT3A9654

Recommended Posts