Viti i Ri Shkollor 2023-2024

Dita e parë e shkollës!

Po e fillojmë këtë vit të ri shkollor të emocionuar për rrugëtimin tonë të deritanishëm dhe për të ardhmen e ndritur që po na pret. Jemi rritur shumë dhe shëndetshëm, falë besimit të prindërve, punës së palodhshme të mësimdhënësve tanë dhe përkushtimit të udhëheqësisë së shkollës sonë për të vazhduar rrugëtimin si pionier i arsimit në vend.

Për të gjithë nxënësit tanë, veçanërisht për ata që sot u ulën në bankat shkollore për herë të parë, kujtojeni që mësimi është një rrugëtim që do ju shoqërojë gjatë gjithë jetës suaj. Ju e keni mundësinë që të krijoni të ardhmen tuaj nëpërmjet njohurive dhe shkathtësive që do të fitoni këtu në Horizon School.

Le të fillojmë këtë vit shkollor me dëshirën e jashtëzakonshme për të mësuar, për të zbuluar gjëra të reja dhe për të krijuar përvoja të paharrueshme.

Qoftë një vit i mbarë për të gjithë!

E ardhmja nis me ne!

IT3A9109IT3A9109
IT3A9114IT3A9114
IT3A9133IT3A9133
IT3A9134IT3A9134
IT3A9138IT3A9138
IT3A9147IT3A9147
IT3A9162IT3A9162
IT3A9193IT3A9193
IT3A9216IT3A9216
IT3A9223IT3A9223
IT3A9235IT3A9235
IT3A9267IT3A9267
IT3A9272IT3A9272
IT3A9275IT3A9275
IT3A9296IT3A9296
IT3A9302IT3A9302
IT3A9312IT3A9312
IT3A9339IT3A9339
IT3A9355IT3A9355
IT3A9370IT3A9370
IT3A9392IT3A9392
IT3A9393IT3A9393
IT3A9422IT3A9422
IT3A9424IT3A9424
IT3A9437IT3A9437
IT3A9458IT3A9458
IT3A9494IT3A9494
IT3A9497IT3A9497
IT3A9506IT3A9506
IT3A9512IT3A9512
IT3A9519IT3A9519
IT3A9535IT3A9535
IT3A9654IT3A9654

Festa e Abetares

FESTA E ABETARES!

Jemi të ngazëllyer që po ndajmë me ju disa pamje nga programi i Festës së Abetares, përgatitur nga gjenerata e parë e shkollës sonë, njësia në Prishtinë.

Me këngë, valle, recitale, art dhe shkencë po e mbyllim një kapitull të rëndësishëm në rrugëtimin e gjatë drejt shtigjeve të dijes.

Të dashur prindër të nxënësve tanë të parë, nuk mund të ju falenderojmë mjaftueshëm për besimin e dhënë ndaj shkollës sonë. Edukimi dhe arsimimi i fëmijëve tuaj është privilegj dhe përgjegjësi, në të njejtën kohë.

Me prezantimin e njohurive dhe shkathtësitësive të fituara nga nxënësit, besojmë thellë se ju jeni të bindur që keni bërë zgjedhjen e duhur për shkollimin e fëmijëve tuaj!

Mësuese Iliridë Jasharaj dhe edukatore Gentianë Lajqi, shprehim mirënjohjen tonë të thellë, për përkushtimin tuaj që nga dita e parë e deri më sot. Një punë e madhe e cila u kurorëzua me sukses!

11
22
33
44
55
66
77
88
99
1010
1111
1212
1313
1414
1515
1616
1717
1818
1919
2020
2121
2222
2323
2424
2525
2626
2727
2828
2929
3030
3131
3232
3333
3434
3535
3636
3737
3838
3939
4040
4141
4242
4343
4444
4545
4646
4747
4848
4949
5050
5151
5252
5353
5454
5555
5656
5757
5858
5959
6060
6161
6262
6363
6464
6565
6666
6767

Akreditimi i Certifikimit si Cambridge International School

Zyrtarisht shkollë e akredituar si Cambridge International School!

Me shumë kënaqësi prezantuam bashkëpunimin e shkollës sonë me një ndër institucionet më prestigjioze në fushën e edukimit, Cambridge International Education!

Duke filluar nga data 1 Korrik 2023 shkolla jonë do të fillojë procesin e bashkëpunimit me Cambridge International Education në formë formale. Kjo do të bëjë që shkolla jonë të jetë pjesë e rrjetit më të madh të shkollave ndërkombëtare.

Kjo arritje e jashtëzakonshme për ne është krenari, për nxënësit është mundësi e artë që të edukohen me programe ndërkombëtare.

ngjarja (1)ngjarja (1)
ngjarja (2)ngjarja (2)
ngjarja (15)ngjarja (15)
ngjarja (13)ngjarja (13)
ngjarja (9)ngjarja (9)
ngjarja (3)ngjarja (3)
ngjarja (4)ngjarja (4)
ngjarja (5)ngjarja (5)
ngjarja (6)ngjarja (6)
ngjarja (7)ngjarja (7)
ngjarja (8)ngjarja (8)
ngjarja (10)ngjarja (10)
ngjarja (11)ngjarja (11)
ngjarja (12)ngjarja (12)
ngjarja (14)ngjarja (14)

Viti i Ri Shkollor 2022-2023

1 SHTATORI,

DITA E PARË E SHKOLLËS!

Jemi tejet të lumtur që po ndajmë me ju disa momente nga dita e parë e shkollës. Ky vit shkollor shënon një fillim të ri në rrugëtimin tonë të gjatë në fushën e edukimit dhe arsimit.

Të nderuar prindër, ju u bashkuat me ne në këtë vit historik për Gjimnazin Cambridge, për këtë do ju jemi përherë mirënjohës dhe ju falenderojmë që na e keni besuar shkollimin e fëmijëve tuaj. Për ne është sa privilegj aq dhe përgjegjësi që do të jemi udhërrëfyes në rrugëtimin e tyre të dijes.

Suksese për të gjithë nxënësit!

AX2A8794_11zonAX2A8794_11zon
AX2A8797_11zonAX2A8797_11zon
AX2A8818_11zonAX2A8818_11zon
AX2A8829_11zonAX2A8829_11zon
AX2A8835_11zonAX2A8835_11zon
AX2A8840_11zonAX2A8840_11zon
AX2A8847_11zonAX2A8847_11zon
AX2A8851_11zonAX2A8851_11zon
AX2A8881_11zonAX2A8881_11zon
AX2A8908_11zonAX2A8908_11zon
AX2A8918-min_11zonAX2A8918-min_11zon
AX2A8921_11zonAX2A8921_11zon
AX2A8944_11zonAX2A8944_11zon
AX2A8986_11zonAX2A8986_11zon
AX2A8998_11zonAX2A8998_11zon
AX2A9013_11zonAX2A9013_11zon
AX2A9060_11zonAX2A9060_11zon
AX2A9062_11zonAX2A9062_11zon
AX2A9122_11zonAX2A9122_11zon

Hapja Solemne e Shkollës

Ceremonia e hapjes së shkollës në Prishtinë dhe kremtimi i 25 vjetorit të themelimit të Gjimnazit Cambridge.

1_11zon1_11zon
2_11zon2_11zon
3_11zon3_11zon
4_11zon4_11zon
5_11zon5_11zon
6_11zon6_11zon
7_11zon7_11zon
8_11zon8_11zon
9_11zon9_11zon
10_11zon10_11zon
11_11zon11_11zon
12_11zon12_11zon
42_11zon42_11zon
13_11zon13_11zon
14_11zon14_11zon
15_11zon15_11zon
16_11zon16_11zon
17_11zon17_11zon
18_11zon18_11zon
19_11zon19_11zon
20_11zon20_11zon
21_11zon21_11zon
22_11zon22_11zon
23_11zon23_11zon
24_11zon24_11zon
25_11zon25_11zon
60_11zon60_11zon
26_11zon26_11zon
27_11zon27_11zon
28_11zon28_11zon
29_11zon29_11zon
30_11zon30_11zon
31_11zon31_11zon
32_11zon32_11zon
33_11zon33_11zon
34_11zon34_11zon
35_11zon35_11zon
36_11zon36_11zon
37_11zon37_11zon
38_11zon38_11zon
39_11zon39_11zon
40_11zon40_11zon
41_11zon41_11zon
43_11zon43_11zon
44_11zon44_11zon
45_11zon45_11zon
46_11zon46_11zon
47_11zon47_11zon
48_11zon48_11zon
49_11zon49_11zon
50_11zon50_11zon
51_11zon51_11zon
52_11zon52_11zon
53_11zon53_11zon
54_11zon54_11zon
55_11zon55_11zon
56_11zon56_11zon
57_11zon57_11zon
58_11zon58_11zon
59_11zon59_11zon